ColorQube™ 8900

  • CQ8900_1.jpg
  • CQ8900_2.jpg
  • CQ8900_3.jpg

 

 

 

 

 

 

Genel Bakış:

Gerçek masaüstü performans için geliştirilen ilk Katı Mürekkepli cihaz ColorQube 8900 çok fonksiyonlu yazıcı; gerçek maliyet tasarrufu, çevre dostu özellikler ve olağanüstü renk kalitesi sunar. Xerox® ConnectKey® Teknolojisi Ünitesi ile güçlendirilen ColorQube 8900 çok fonksiyonlu yazıcı; önemli bilgileri iletme, işleme ve paylaşma yöntemlerinizi basit ve güveni bir şekilde düzene sokar. Karmaşık, kağıt odaklı görevleri basitleştirir, maliyetleri azaltır ve verilerinizin güvenliğini sağlar.

Toplam Sahip Olma Maliyetiniz (TSM) nereye kadar varabilir?

ColorQube 8900, ConnectKey® Teknolojisi sahiptir ve kendi ürün sınıfında benzersiz derecede düşük toplam satın alma maliyeti (TCO) sunar.

  • Esnek ücretlendirme planlarının sağladığı konfor sayesinde düşük kapsamlı renkli dokümanlarda pahalı sayfa başı ücretler ödemezsiniz.
  • Pahalı kağıtlar almaya gerek yok; Katı Mürekkep, ofisteki sıradan ve geri dönüştürülmüş kağıtlara bile canlı ve doymuş renkli baskılar sağlar.
  • Esnek baskı hızlarına sahip tüm çıktılar için hız, tasarruf ve görüntü kalitesinden oluşan mükemmel birleşimi seçin.
  • Ofis içinde üstün baskı kalitesine, tutarlılığa ve canlı, doymuş renklere sahip baskılar yaparak zaman ve paradan tasarruf sağlayın.
  • Kullanıcı İzinleri, baskı özelliklerine erişimi kullanıcı, grup, günün bölümleri veya uygulama bazında kısıtlamanıza imkan tanır. Örneğin, kurallar tüm Outlook e-postalarının dupleks modda ve siyah-beyaz olarak; tüm PowerPoint sunumlarının da renkli olarak basılacağı şekilde ayarlanabilir.
  • Varsayılan uygulamalar; kullanıcıların varsayılan sürücü ayarlarını uygulamaya göre tanımlamalarına izin vererek atıkları ve hayal kırıklıklarını azaltır.

Canlı Yazdırma Kalitesi

·      ColorQube 8900, Xerox'a özel Katı Mürekkep teknolojisi özelliği sayesinde, geri dönüştürülmüş kağıt dahil bir çok ortamda zengin ve canlı renkler sağlar.

·      Maksimum 2400 FinePoint™ baskı çözünürlüğü ile uzun yıllardan ve sayısız baskıdan sonra bile değişmeyecek olağanüstü baskı kalitesine güvenebilirsiniz.

·       PANTONE® ayarlı tek renk simülasyonları ve özel Xerox renk düzeltme teknolojisi beklentilerinizi daima karşılayacak sonuçlar sağlar.

·       ColorQube 8900 aynı zamanda renk düzeltme işlemini hızlandırıp kolaylaştıran ve basit bir açılır listeden istediğiniz renk değişikliklerini seçmenize imkan tanıyan Colour By Words özelliğine sahiptir.

 

Ürün Hakkında Bilgi Almak İstiyorum
Ad Soyad
Firma Adı
Şehir
E-posta
Telefon
Mesajınız
Doğrulama Kodu
Captcha